Gratis dating – det behøver ikke koste dig en krone at finde kærligheden

Er du træt af at høre på mor, som konsekvent spørger ind til dit kærlighedsliv? Er det irriterende, at du altid kan spore en lille snert af bekymring i stemmen på hende, når hun spørger hvorfor du stadig er alene? Så kan du heldigvis ganske let lukke munden på mutti, for det behøver hverken være svært, kompliceret eller dyrt at finde en kæreste – ja faktisk behøver det ikke koste dig noget som helst at date online. Selvom der hos de fleste datingsider er betalte medlemsskaber, er der stadig gode muligheder for gratis dating.

Dating kan sagtens koste penge – men det behøver ikke!

Lad mig starte med at slå fast, at onlinedating godt kan koste penge, og endda af og til rigtigt mange penge, afhængigt af hvilken datingside du vælger, og hvor lang tid dit abonnement skal køre.

Det er dog langt fra umuligt at oprette sig, skrive med andre søde singler, aftale en date og blive kærester, uden det behøver koste en krone. Om der er tale om gratis dating eller ej, afhænger i høj grad af, hvad du gerne vil have af funktioner på den datingplatform du bruger. Selvom oprettelsen er de mest basale funktioner er gratis hos de fleste datingsider, har langt de fleste sider også betalte medlemskaber som giver dig adgang til yderligere funktioner.

Der findes også de datingsider, som kun lige akkurat lader dig oprette dig på siden, men skal du noget som helst andet end at klikke rundt, så kommer det til at koste dig. Gratis oprettelse er ikke alene nok til, at man kan kalde det for gratis dating, men du vil formentlig opleve, at begrebet alligevel bliver brugt i stor stil.

Hvad får jeg ud af at betale?

Hvad et betalt medlemskab på en dating side giver dig som bruger, er ikke altid helt det samme, og vil variere fra side til side. Det mest gængse er dog, at du får lov at oprette dig på siden, søge efter andre brugere du kunne være interesseret i og derefter sende beskeder frem og tilbage.

Derudover kan der være match-making, særlige søgefunktioner, personlighedstests og lignende, men disse vil typisk koste penge. Som udgangspunkt er der dog gratis dating hos langt de fleste udbydere.

 Er gratis dating dårligere end det betalte?

Nej, det behøver bestemt ikke være tilfældet. Så længe du har mulighed for at søge på andre profiler og skrive til dem, kan du sagtens få succes og ende ud med en partner. Førnævnte er dog et krav, og er det ikke gratis, vil du blive nødt til at betale for at få noget ud af din tid på siden. Har du ikke lyst til at betale, kan du finde masser af alternativer som er helt og aldeles gratis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s