Sugardating – hvad er det?

Vi skal ikke meget længere tilbage end et par år, og så var der praktisk talt ingen danskere som kendte til begrebet sugardating. Måske var der ikke rigtigt nogen herhjemme som praktiserede sugardating, måske havde det ingen interesse, måske havde medierne ikke fået nys om det, eller måske det bare ikke rigtigt var kommet til landet endnu.

Det ændrede sig dog lynhurtigt for en håndfuld år siden, da der i medierne begyndte at være fokus på begrebet, og da først Danmarks Radio kunne præsentere hele Danmark for Gina Jaqueline i ’Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ gik det stærkt.

Pludselig var sugardating noget de fleste kendte til, og begrebet og implikationerne blev diskuteret flittigt på de fleste arbejdspladser.

Er du stadig ikke helt med på, hvad det hele går ud på, så tager vi dig i hånden og klæder dig tilstrækkeligt på, så du også kan diskutere sugardating med de andre i kantinen på jobbet.

Gaver for samvær

Hele kernen i sugardating er, at der en sugardaddy eller sugarmamma, som giver gaver til en sugarbabe eller et boytoy. Til gengæld for gaverne, giver sugarbaben eller boytoy samvær, typisk af fysisk karakter.

Det behøver dog ikke nødvendigvis kun være gaver der gives, for også restaurantbesøg, hotelophold, rejser og lignende er gangbar valuta i disse kredse.

Er det ikke prostitution?

Når man taler om denne type af dating, falder snakken stort set altid på prostitution – for er sugardating ikke bare prostitution, hvor pengene er skiftet ud med gaver eller oplevelser? Er der en forskel?

Spørger du sugardaterne selv, er de stort set altid enige om, at de ikke prostituerer sig selv. Teknisk set er definitionen på prostitution dog, at man handler med seksuelle ydelser, hvilket umiddelbart også er tilfældes i de fleste sugardate-forhold.

Hvordan kommer man i gang med sugardating?

Hvis du har lyst til at blive forkælet af en sugardaddy eller –mamma, eller måske selv være den gavmilde som trænger til samvær, så er det ganske let at komme i gang. Det klart letteste er, at oprette en profil på en af de mange datingsites til formålet.

Der findes en lille håndfuld danske datingsider, som udelukkende beskæftiger sig med at parre sugardaters med hinanden. Oprettelsen er som regel gratis, men det kan alligevel godt ende med at koste dig lidt, hvis du skal have adgang til flere nyttige funktioner, som kan hjælpe dig i jagten på en partner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s