Kun fantasien, der sætter grænser

Nu har jeg efterhånden arbejdet et års tid med frækt legetøj i forbindelse med siden Temptations.dk.

Det er sjovt, fordi når man har arbejdet så lang tid med et projekt, så tror man efterhånden ikke, at man kan overraskes eller chokeres længere, men det kan jeg sgu!

Og jeg tror, at det skyldes, at når det kommer til frækt legetøj, så er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der findes.

På mange måder er det lidt ligesom med porno. Hvis du kan forestille dig det, så findes det også.

For nyligt faldt jeg over en lille gul gummiand, som man kunne hygge sig med i badet. Den lignede præcis den and, som de fleste af os har leget med, da vi var yngre. Dens funktionalitet var dog en del anderledes. Denne and kunne nemlig bruges i forbindelse med onani.

Når man falder over sådan et produkt, rammes man sgu af et væld af følelser. Først og fremmest kan man ikke lade være med at more sig lidt over det absurde produkt, men derudover får man det også lidt dårligt. Dels fordi man bliver paranoid og tænker: “Var det overhovedet en bade-gummiand, som jeg havde som barn, eller var det fars aflagte onani-grej?”

Men derudover ved man også bare med sig selv, at man til evig tid kommer til at kigge skævt til folk, der har investeret i den uskyldige gummiand, fordi man ikke kan lade være med at tænke: “Jamen hvad nu hvis det er onani-anden?”

Det er en fucked verden, men virkelig også en sjov verden, og jeg tror kun, at det bliver endnu mere absurd de næste år, når teknologien udvikler sig yderligere, og sexrobotter og lignende bliver allemandseje…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s