Så er der sgu filter på siden

Som nævnt i sidste blogindlæg har far her startet en hjemmeside, hvorfra han skal sælge fiskeudstyr. Det har været nogle lange dage med mange udfordringer, men nu er vi snart good to go, og det er fedt!

De seneste dage er blevet brugt på at implementere et filter på siden. Du kan se det her: https://fishntips.dk/vare-kategori/fiskehjul/.

Det driller stadigvæk lidt, da vi ikke kan få brandfilteret til virke i vores off-canvas-udgave, som i fremtiden kun skal bruges på mobil, men det skal vi nok få styr på, når vi får lidt hjælp.

Vi skal have styr på det, for et filter er så afgørende for brugeroplevelsen. Vi har selvfølgelig vores underkategorier, men jeg tror rigtig mange er interesserede i at sortere efter brands også. Og faktisk også størrelser, og det er også planen, at vi skal have det med, så snart vores samarbejdspartnere tilføjer de oplysninger til deres feeds. Indtil da kan vi ikke gøre så meget!

Derfor går vi også snart videre til vores andre projekter. Planen er at tilføje en shopdel på en af vores sider samt udbygge shoppen på en anden. Det skal nok blive pis’ godt! Jeg glæder mig til at se det udført.

Jeg håber at få tid til det søndag, men det er ikke givet, da jeg skal i sommerhus her i weekenden. Jeg forestiller mig, at vi kører ret tidligt hjemad søndag, men jeg ved det faktisk ikke. Det kan også være, at jeg slet ikke kan arbejde, da jeg er syg. Ikke syg nok til at holde fri i dag, men det kan jo blive værre.

Det er noget forkølelse… Rigtig en klassisk virus. Var virkelig sløj i morges, men det er lidt bedre nu. Er dog ret smadret, da jeg var vågen det meste af natten grundet tandpine fra min visdomstand, der er på vej, og en næse, der løb.

Det var alt for denne gang. Kan I have det godt derude!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s