Netop lanceret ny side om fiskeri

Jeg husker stadigvæk tydeligt mine første mange oplevelser med fiskeri. Det var ved Storkesøen i Ribe sammen med min bedste og morfar. Hver gang vi blev passet, var det en tradition at gå på fiskejagt derude. Jeg har næppe været meget over 3-4 år de første gange, jeg har været med, så det er ikke sikkert, at jeg husker mine allerførste besøg. Dog er det sikkert, at jeg husker en masse episoder derfra og faktisk ret detaljerigt, hvilket betyder, at de må have gjort stort indtryk.

Jeg husker tydeligt hver gang, jeg lærte noget nyt om at fiske. Det være sig ting som at kaste rigtigt ud eller små og tips og tricks, når fisken skulle hales i land.

Da jeg blev ældre, blev behovet for at blive passet mindre, da jeg jo sagtens kunne passe mig selv. Derfor blev turene til Storkesøen også færre og færre, og i dag har jeg ikke været der i rigtig mange år, hvilket er en skam. Jeg husker det som værende ekstremt afslappet og hyggeligt, og selvom vi ikke altid fangede noget, havde vi stadigvæk nogle rigtig gode timer derude.

Måske det var af strategiske årsager, at mine bedsteforældre lige besluttede sig for at vække vores interesse for fiskeri. En af de ting, der kendetegner denne disciplin, er nemlig, at man skal være rolig og stille, så det var også ganske afslappende for dem.

Jeg har, som bemærket, ikke været ved Storkesøen i en del år. Faktisk har jeg ikke stiftet bekendtskab med fiskeri i en del år, men nu ændrer det sig. Sammen med Casper har jeg nemlig netop lanceret siden Fish ‘N’ Tips, hvor man kan finde fiskegrej samt tips til lystfiskeri. Det bliver super spændende at bygge den op, og jeg er sikker på, at vi i samme forbindelse skal på en eller flere fisketure, og det vil jeg glæde mig til!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s