Overvejer du en måltidskasse?

Hvis du overvejer at hoppe med på måltidskasse-trenden, så vil jeg i al beskedenhed anbefale, at du tjekker vores nyeste site Godappetit.dk, hvor du kan finde al den rådgivning, du har brug.

Godappetit.dk er nemlig et sammenligningssite, hvor du finder overskuelige oversigter over måltidskasse-løsninger. Foruden en masse oversigter finder du på sitet anmeldelser af de – i vores øjne – 13 bedste leverandører af måltidskasser.

Inden vi gik i gang med sitet, havde jeg ingen erfaringer med måltidskasser, men det fik jeg hurtigt efterfølgende. Efter at have skrevet om et par forskellige leverandører blev jeg nemlig bevidst om, hvor mange fordele der er ved at abonnere på måltidskasser, og derfor gav jeg leverandøren RetNemt chancen.

Det har jeg på ingen måde fortrudt. Servicen har nemlig i den grad levet op til mine forventninger. En gang ugentligt modtager jeg en fin kasse, hvori der er ingredienser til 4 aftensmåltider. Derudover er der også opskrifter i kassen, og jeg har endnu ikke oplevet at få en opskrift, som jeg ikke kunne finde ud af at følge. Alle har været yderst overskuelige og læsevenlige.

Jeg har oplevet rigtig mange fordele, fordi jeg har tilmeldt mig RetNemt. Først og fremmest er det dejligt let, at jeg slipper for at skulle bekymre mig om aftensmad fire dage hver uge. Derudover er maden dejligt velsmagende. Sidst, men ikke mindst værdsætter jeg, at jeg får lov at smage en masse retter, jeg aldrig vil have smagt, hvis ikke jeg havde tilmeldt mig. Er nemlig ikke så kreativ, når jeg står nede i Føtex og skal handle ind, hvorfor det alt for ofte bare ender med lasagne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s