Sig hej til… Fitnesshelp.dk!

Vi er stolte over at kunne lancere Fitnesshelp.dk – et sublimt site for danskerne, der ønsker vejledning omkring træningsudstyr.

De seneste måneder har været hårde. Vi har nemlig siddet og banket indhold af hver eneste dag, og uanset hvordan man vender og drejer tingene, så er det altså bare hårdt at skrive.

Men nu er det lange seje træk taget, og det er vi rigtig glade for. Stolte er vi også, for resultatet af arbejdet er blevet så godt. Det er virkelig blevet et fedt site.

Vi har ikke fri endnu

Selvom vi nu har lanceret sitet, betyder det ikke, at vi kan dovne og holde fri. Desværre. Nu begynder marketing-arbejdet. Der skal nemlig lokkes kunder i butikken.

Det er ikke nok at have jordens smukkeste butik med de bedste varer, hvis ikke et eneste skilt fører potentielle kunder hen til ens butik. Derfor skal der nu laves larm online, så folk kan lave Fitnesshelp.dk at kende, og det er også lidt det, som jeg er i gang med nu.

Mangler du træningsudstyr?

Hvis du mangler træningsudstyr – og det er faktisk uanset om der er tale om en romaskine eller en lille håndvægt – så tag at tjek vores side.

Hos os finder du produktguides til alt hjemmetræningsudstyr. Vi har nemlig fundet alt fra de bedste træningsmåtter og vægtveste til de bedste pulsure og vægtstænger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s