DSB leverer igen igen

Naiv, som jeg er, troede jeg, at jeg skulle knokle i toget på vej mod Aarhus. Jeg havde tilrettelagt min dag perfekt, så jeg kunne arbejde de sidste timer i toget, uden at jeg mistede løn, eller firmaet kom bagud på grund af mig.

Jeg havde dog ikke siddet længe i togsædet, før det gik op for mig, at DSB svigtede atter en gang. På deres hjemmeside kan man ellers læse, at de stiller trådløst internet til rådighed for alle deres passagerer. Det er dog let at være gavmild, hvis man ikke holder, hvad man lover, og jeg må desværre erkende, at de sidste to gange, jeg har rejst med DSB, har de ikke kunnet indfri løftet.

Jeg har forsøgt at logge på et hotspot via min mobiltelefon, men det går desværre så langsomt, at det spolerer arbejdet.

Jeg synes virkelig, at det er chokerende, hvor elendigt DSB drives. At der ikke er noget til trådløst internet er selvfølgelig et lille problem, men det er et symptom på en virksomhed, der ikke fungerer, og som er komplet ligeglad.

År efter år har jeg hørt, at priserne på offentlig transport skulle sænkes, men aldrig nogensinde har jeg oplevet, at en togtur kostede mindre end forrige gang. Prisstigninger har derimod været vidne til et utal af gange.

Jeg lyder som en sur, gammel mand, jeg ved det godt, og det burde jeg egentlig ikke, fordi grunden til, jeg kører med DSB i dag, er, at jeg skal til NorthSide i Aarhus. En yderst hyggelig festival med en masse fede navne.

Jeg glæder mig, men er en smule nervøs for vejret. Da jeg vågnede i morges, var der ellers høj sol, men sådan er det desværre ikke længere. Flere og flere skyer fylder nu himlen, og hvis man kan stole på DMI, så venter der mig og de andre festivalgæster et skybrud.

Vejret skal dog ikke ødelægge festivalen for mig. Da jeg var med for første gang for tre år siden, var den også helt gal med vejret, men det var alligevel en fantastisk god oplevelse. Der var noget fedt ved at stå 15.000 til koncert, hvor himlen åbnede sig og vandede os alle sammen, der ikke gav en skid. Fuck vejret – vi ville bare høre musik. Det bliver garanteret det samme i år.

Jeg har dog lært en lektie, og det er, at jeg i år skal have gummistøvler på. Det havde jeg ikke første år. Tværtimod. Jeg var nemlig mødt godtroende op i nye hvide sneakers. De blev aldrig sig selv igen.

Nå, nu nærmer jeg mig Aarhus. Inden længe bader jeg i god livemusik, øl, tequila og drinks. Det bliver så lækkert!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s